Tässä pikku hiljaa alkaa olla KyJy lista valmiina, ehkä siihen vielä tulee kuitenkin pieniä muutoksia tänään ilmestyneen Novita lehden ansiosta. Sieltä löytyi pari sellaista työtä jotka haluaisin ehkä tehdäkin.

Näistä olisi tulossa äidilleni kaiketi joululahja lapaset. Jos vielä jaksaisi niiden sisälle toiset lapaset, vaikka Veikasta. Lankana lapasen varressa on Isoveikka ja muuten Huopanen.

Kalareissulla innostuin sukkaa kutomaan ja sainhan sitä paljon aikaankin. Näistä tulee itselleni sukat, tykästyin niin tuohon väri yhdistelmään. Lankana siis Novitan Veikka ja Janne ( ei ole Novitan lanka ).

Näistä Isoäidin neliöistä tulee pojalle peitto, jonka koosta ei ole vielä tietoa. Tällaista suunnittelin paloja tehdessäni, mutta katsellaan tuleeko vielä isompi kun innostuin noita paloja virkkaamaan hieman reilummin.

Näistä lopuista paloista, minkä verran sitten jääkin, niin niistä ajattelin tehdä patalappuja.

Sit olisi vuorossa jälleen sukat, jotka jäivät aloituksen jälkeen sohvan nurkkaan. Mutta näistä olisi tulossa jonkinmoiset lammassukat. Lankana Novitan Nalle ja Rose Mohair.

Ajattelin tehdä itselleni myös Isoveljestä sukat, mutta kuinka kävikään. Jostain syystä niistä tulee niin isot että taitavat päätyä miehini jalkoihin. Onneksi sentään jollekin kelpaa.

Taidan tästä suunnata jälleen miehen mukaan kalastamaan. Mukaan tietysti kutimet, ollaan löydetty sellainen sopiva paikka jossa itse pääsen pojan kanssa nauttimaan meri-ilmasta ja kutomisesta. Ja siinä samalla mies pääsee kalastamaan. Samaisessa paikassa myös aivan ihana kota, jonne tänään suunnittelimme menevän grillailemaan. Ihanaa tällainen perheen kanssa yhdessä tekeminen, kun kaikki nauttivat.

Pikku pojan myötä toivotan kaikkille aurinkoista loppu viikkoa !