Pitkästä aikaa päivitystä taas. Tuntuu, että nämä päivät vierähtävät vaan kovalla vauhdilla kohti joulua tai jotain tulevaa aikaa ...

Nyt siis otoksia eilisestä lankainventaariosta, joka veikin yllättävän pitkän aikaa.

Rose Mohairia löytyikin enemmän mitä sitä oletin itselläni olevan.

Jotain muita Mohair lankoja, joita ostin tuossa jonkun aikaa sitten olleilta Osaava Nainen messuilta.

Tämä lanka taitaa olla aika vanhaa, lienee äitini varastoista joskus kulkeutuneen itselleni. Ehkäkin värin vuoksi :D

Jälleen jotain vanhempia lankoja, joille (vielä ainakaan) tiedossa mitään käyttötarkoitusta. Tuo Palma lanka tuntuu mukavalta käsissä, mutta Jive lankana ei oikein innosta.

Sit tulikin täysin sekalaisia löydöksiä. Luxus Cottonit ja Samos ovat jäämiä joistain töistä ja Flipflop lanka ostettu taas ihan sen viehättävyyden vuoksi. Mitään käyttökohdetta sillekään kaiketi ole vielä, mutta ehkä joskus. Red Heart langat ovat lieneet tulleet mukaani, ajatuksissani ystävä jolle ei voi tehdä sukkia langasta jossa on vähänkin villaa.

Näiden lankojen löytäminen oli täysin sattuma. Ja suurena Harry Potter fanina tuskin tulen näitä lankoja koskaan käyttämään vaan tulevat koristamaan lankavarastojani AINA !

Novitan Nalle lankaakin löytyi vielä varsin hyvä määrä ja vielä näitä vanhoja värejäkin. Mustalle ja oranssille onkin jo valmiina käyttötarkoitus.

Lieneekö ollut tämän kevään uusi ihana tuttavuus, Tempo. Ihastuin heti. Ja siitä tulikin tehtyä monen monet lapset tuttaville. Ja nytkin jouluksi tiedossa parit näistä langoista.

Näihin lankoihin en olekaan sitten vielä tutustunut, vaan tulipa löydettyä tällaisia kerran äidin kanssa käydessä ostoksilla. Nyt pitäisi ennen joulua näistäkin sukkia ja lapsia valmistua.

Novitan Huopanen lankaa kyllä löytyy, jota tosin kuluukin todella paljon kun jälleen jouluksi tulossa monet paria lapasia sekä tossuja.

Sekalaisia löydöksiä.. Lisää Mohairia, lienee ostettu värin vuoksi ja tehtykin jotain. Papagena joskus kulkeutunut kaverilta luokseni (josta tuskin koskaan mitään teen), Cocos lankana tuntuu myös hankalalta. Mutta uskonpa keksiväni tuosta Samoksesta jotain tekemistä kuten myös Luxus Cottonista kun sitä taitaa olla se toinenkin kerä.

Täysin sekalaisia lankoja, suurin osa virkkaukseen tarkoitettuna.

Tämä Tove lanka lienee ihan uusin tuttavuuteni, joka tuntui mukavalta. Ja värejäkin oli kaikkia ihania <3 Lienee oma pikkuinen saavan joskus jotain näistä, tosin taitaa tarvita eri värejä.

Joskus löytämiäni aivan ihania PehmoVauva lankoja. Näitä lankoja voisi vaan pidellä käsissään, ovat niin pehmoisia. Ja nyt niistä jossain vaiheessa saankin omalle tulevalle pikkuiselle jotain tehtyä. Jos vaikka tuossa joulun jälkeen keskittyisi niihin ...

Ja lisää vauva lankoja, näitä tuntuu nyt jäävän aika reilusti mukaan kaupoista.

Ja vielä... Nämähän eivät varsinaisesti kaiketi ole mitään vauvalankoja, mutta ovat myös niin pehmoisia että aijon ne kyllä vauvalangoiksi jättää.

Ja sitten tulee nämä 7 veljestä langat ja niitä tuntuikin löytyvän jokaisesta laukusta ja pussista enemmän tai vähemmän. Tässä ensin aukaistut kerät. (noista parista kirjavasta langasta en ollut täysin varma onko 7 veikkaa vai nallea )

Ja sitten nämä avaamattomat.. Näitä tuskin tarvitsee ihan hetkeen ostaa lisää, ellei sitten joku väri lopu :D Tai muuten vaan joskus tee mieli ostaa hieman lisää.

Ja vielä viimeiseksi langat joiden pussukka löytyi kaapin kätköistä. Nämä tullut joskus tuttavaltani kiitoksena kun tein hänelle tossut.

Kyllähän noita lankoja sitten riittikin! Nyt vain puikkoja kilistelemään :D Puikoilla tällä hetkellä parit kirjoneule lapaset ja pesukoneeseen odottaa pääsyä 3 paria huovutettavia lapasia.

Tässä toiset lapaset, jotka lienee tulevan tänään valmiiksi.