Onpas tässä taas vierähtänyt tovi viimeisimmästä päivityksestä. Jos vaikka näin uuden vuoden lupaukseksi yrittäisi luvata, että käyn hieman useammin tänne kirjoittelemassa ja päivittelemässä juttuja.

Joulu siis tuli ja meni, pientä kiirettä ihan aattoon asti riitti. Aina sitä on yrittänyt olla aikaisessa liikkeellä, mutta harvoin siinä kunnolla onnistumatta. Jotain aina jää ihan viime tippaan. Nyt tämän vuoden tulevasta joulusta en uskalla edes mitään lupailla itselleni, koska tulee olemaan niin erilainen mitä tähän mennessä olen viettänyt. Sillä kun mukana on oma lapsi, niin muuttaa kyllä kaikkea.

Nyt tähän lisäilen hieman kuvia joululahjoista ja korteista, joita jouluksi valmistui.

Ensimmäisenä Huopanen langasta valmistuneet, jotka saivat yksi tanssiohjaajani.

Villasukkia tänä vuonna tein suhteellisen vähän, taisi jäädä vaan johonkin 5 pariin jopa. Ja mitään erikoista ei tänä vuonna sukkiin tullut, ainoastaan tällaisia perus raitasukkia 7 veikasta syntyi.

Huopanen langasta syntyi tänä vuonna taas lähemmäs 10 paria lapasia. Niitä on jotenkin niin helppo vaan kutoa ja valmistuu nopeasti. Tuntuu että jokin laiskuus iski enkä jaksanut tänä vuonna kovin paljon panostaa millään kuvioneuleilla yms. Jos sitten ensi jouluna :D

MLL:n joulupuu keräykseenkin osallistuin ja puikoilta valmistui 4 vuotiaalle pojalle myös lapaset Huopanen langasta. Mukaan lähti myös pikku auto.

Ja sitten joulukortteihin ....

Ehdottomasti oma ykkös suosikkini oli tällaiset erilaiset tonttukortit.

Ihan peruskortteja vaan ...

Tässä suhteellisen peruskortteja, joista tuo pipariukko kortit olivat myös omasta mielestä ihan kivoja.

Tällaisia 3D kortteja lähti vain pari tänä vuonna liikkeelle.

Tänä vuonna tuli tehtyä suhteellisen monta erilaista korttia ihan kokonaisuudessaan, noita tonttukortteja tuli kyllä aika samanlaisia. Jotenkin tuntui mukavammalta askarrella monia erilaisia kuin monta samanlaista..tulee muuten liian paljon sellainen tunne, että on jokin kone joka valmistaa kortteja.

Nyt tästä voisikin sitten siirtyä oman (tulevan) paidan ääreen heiluttelemaan neulepuikkoja ja viettämään leppoisaa sunnuntai päivää. (kuva ei ole ihan ajantasalla, sillä eilen illalla valmistui jo paidan takapuoli)

Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille !